Toucan Eco

Toucan-eco… inovativna raztopina za širok spekter čiščenja in dezinfekcije.

Ta neverjetna naprava proizvaja učinkovito čistilno in razkuževalno raztopino, kadarkoli in kjerkoli jo potrebujete. Kombinirano razpršilo in posebna dodatna steklenička, napolnjena z vodo iz pipe in z malo soli, se aktivirata na osnovi posebne podlage in dajeta čistilu moč na vsakem mestu, kamor ga namestite.

Ta, za uporabo preprosta enota, je kot orodje z vsem, kar potrebujete za takojšnje in učinkovito čiščenje. Toucan-eco je še posebej učinkovit pri čiščenju s krpo iz mikrovlaken, prav tako pa tudi za čiščenje in razkuževanje trdih površin v pisarnah, sanitarijah, kuhinjah itd.

Dezinfekcija je učinkovita proti mnogim običajnim klicam, tekočina pa je učinkovito čistilo za odstranjevanje umazanije in maščob.

Zakaj Toucan-eco?

Toucan-eco je:

  • enostaven za uporabo,
  • zelo cenovno ugoden,
  • potrebujete samo sol in vodo,
  • priprava traja samo nekaj minut,
  • tekočina je pripravljena na mestu,
  • čisti in dezinficira,
  • je okolju prijazen

Toucan-eco razpršilo je idealen pripomoček za široko paleto čiščenja, toda skupaj z Toucano ročko, ki proizvaja večje količine čistila, je dvakrat tako dober, kot razpršilo, saj lahko tekočino uporabimo tudi za čiščenje, močenje in brisanje večjih površin ter razprševanje.

Zakaj uporabljati ECA?

Elektrokemijska aktivacijska raztopina (ECA), ki nastane s pomočjo soli, vode in elektrike, je v celoti alternativa izdelkom na petro kemični osnovi. Izdelana na kraju samem in lahko trdimo, da je okolju prijaznejša in bolj učinkovita kot druge sintetizirane alternative, ki porabljajo energijo in jih je potrebno pakirati, dostavljati na kraj uporabe.

Ta raztopine je zelo učinkovita v primerjavi s konvencionalnimi kemičnimi higienskimi sredstvi, saj je veliko mikroorganizmov že razvilo toleranco ali odpornost na omenjena sredstva. ECA raztopina učinkuje na vse znane bakterije in viruse.